Begin dit jaar had ik al iets gepost op instagram met: binnenkort een blog over mijn doelen van 2023. Door de drukte op werk en de voorbereidingen voor de Algarve Bike Challenge bleef het eerder genoemde blog schrijven uit.

Bij deze dus een blog over mijn plannen van 2023 en ook wat de mijn ervaringen in Portugal teweeg hebben gebracht voor de toekomst.

Genieten tijdens de Algarve Bike Challenge

Evenementen voor 2023!

Voor sommige evenementen is de inschrijving vaak al in januari en hier moet je ook snel bij zijn of je mist je kans voor een deelnamebewijs.

Het was amper 2023 en ik was al bezig met mijn eerste inschrijving voor een evenement in juni. Namelijk Lakebike te Best, en de categorie waarin ik deel ga nemen is de 6 uur solo. Deze inschrijving opent traditioneel om 00:00 op 1 januari van het jaar. Waardoor ik dus rond 00:30 uur op 1 januari met een glas champagne de inschrijving zat af te ronden.

Amper 2 week later was het tijd om in te schrijven voor Bartje 200 en dit was weer snel gebeurd, met maar 1 uitgereden editie en 3 deelnames is dit wel altijd een lastige marathon, en maak ik het mijzelf vaak te moeilijk door te fanatiek te starten. Doel voor dit jaar is dus vooral om dat niet te doen en gewoon te genieten van het evenement.

De volgende inschrijvingen moeten nog komen en die zullen later dit jaar plaats vinden, zoals de Bart Brentjens Challenge en de Marathon Amerongse Berg. Dat zijn in ieder geval voor nu de plannen, meer plannen kan natuurlijk altijd!

Andere doelen en bloggen!

De evenementen opzich vragen natuurlijk om goede voorbereiding en training, en hier ben ik dan ook druk mee bezig. Van Zwift trainingen de laatste weken tot de bekende wintertoertochten zoals die in Lemele aan het eind van februari en gewoon mijn eigen ritten in het weekend.

De zomertijd is afgelopen weekend weer ingegaan dus het duurt niet lang meer tot ik ’s avonds weer lekker op pad kan en dat ga ik dan ook zeker doen!

De kleine doelen zitten hem in bepaalde afstanden of routes binnen een bepaalde tijd rijden om te kijken of mijn training werkt en dat ik sterker word.

Ook kon ik dit jaar al een mooi doel wegstrepen met mijn eerste buitenlandse evenement. Dat was dan ook een geweldige ervaring. Ook heb ik afgelopen december een mooie Orbea Oiz TR kunnen aanschaffen waarmee ik nu dus beschik over een hardtail- en full suspension mtb.

Dan naast mijn training wil ik het bloggen weer meer oppakken en weer schrijven over de verschillende MTB routes die ik rijd en ook weer iets doen met product reviews.

En als laatste wil ik uitbreiden naar filmpjes op Youtube, ik heb hier afgelopen jaar al wat mee gespeeld en wat geprobeerd. En dit wil ik verder doorzetten nadat ik het geweldig vond om mijn avontuur in Portugal te kunnen vastleggen.

Ook blijf ik natuurlijk betrokken bij Cycloworld.cc en ben ik daar ook bezig met mijn taken als beheerder van meerdere landen.

2023 is mooi begonnen en ik heb erg veel zin in alle andere fiets avonturen die het gaat brengen!

Hopelijk heb jij ook een paar mooie plannen dit jaar en misschien zien we elkaar op de trails of bij de evenementen!

Advertentie