Zo, na een hele lange tijd niet echt bezig geweest met mijn blog of fietsen toch weer een keer wat schrijven en wat uitleg geven!

In deze blog kun je een aantal dingen terug vinden, van veranderingen in mijn privé situatie tot aan de plannen wat betreft fietsen voor 2021!

De laatste 2 weken waren denk ik voor ons allemaal gekke weken, van -17 graden tot 18 graden afgelopen weekend en ondertussen al een paar dagen mooi lente weer!

Beide waren voor mij wel een reden om de fiets te pakken en beide keren (ondanks de kou) een wake-up call hoe erg ik de ontspanning van het fietsen miste!

Groter kon het verschil niet zijn, 1 weekend in de dikke sneeuw en -18 graden en een weekend later 18 graden!

Veranderingen!

Met nog een paar dagen te gaan tot het 1 maart is, betekend dat ook voor mij een verandering. En namelijk op werk gebied, waar ik tot vorige week nog in de 3 ploegen werkte ga ik vanaf 1 maart beginnen met een nieuwe functie die alleen maar plaats vindt in een 2 ploegen rooster.

Hierdoor komen mijn nachtdiensten te vervallen, en ondanks dat ik geen moeite had met deze diensten denk ik wel dat een 2 ploegen rooster beter past bij mijn plannen en ook deels voor een betere motivatie zorgt wat betreft het fietsen.

Alles bij elkaar, erg veel zin in om deze nieuwe functie te gaan vervullen en mijn vervolg stappen te zetten in mijn carrière!

Maar dat is nog niet alles…

Door mijn werk, en 3 ploegen rooster, zat ik een stuk minder op de fiets en was mijn activiteit met mijn blog gedaald tot een nulpunt.

Ik heb meerdere vragen ontvangen via meerdere mensen wanneer ik dit weer op zou pakken, en steevast was mijn antwoord: binnenkort, en ik denk dat ik dat alles bij elkaar gezegd heb voor een aantal maanden.

Maar goed, soms zijn er keuzes die gemaakt moeten worden en andere oorzaken waardoor het even niet lukt. En dan kan ik wel weer een heel stuk over motivatieproblemen schrijven wat betreft fietsen en bloggen, maar dat wordt al net zo vervelend als de aanhoudende crisis die we nu ondergaan.

Zoals heel veel mensen begint de hele corona crisis mij ook tegen te staan, begrijp mij niet verkeerd, ik begrijp echt de noodzaak van de maatregelen en leef ze na. Echter zijn we 12 maand verder en is er ook geen perspectief wanneer het weer ”normaal” wordt.

In 2021 weer nieuwe routes rijden en beoordelen!

Toekomstplannen!

En dat is dan gelijk een mooi bruggetje naar het stukje toekomstplannen!

Ondanks de huidige crisis en onzekere tijd, heb ik mij wel ingeschreven voor Bartje 200, of het evenement überhaupt kan plaatsvinden of gaat plaatsvinden is een hele grote vraag.

Echter is het wel een gok die ik wilde nemen, en mede mijn inschrijving is een goede reden om mijzelf te motiveren, en ook lekker te gaan trainen.

Zoals ik al vaker schreef de laatste 1,5 jaar op mijn blog: ik ben iemand die echt een doel moet hebben. Een evenement of een x aantal kilometers gefietst per jaar en dan ”ontstaat” bij mij een zekere noodzaak en zet ik mij ook meer in voor de gestelde doelen.

Behalve bovenstaande doelen, wil ik ook weer bezig met mijn blog, en weer nieuwe routes ontdekken en beoordelen of vertellen over mijn ervaringen met de producten die ik gebruik.

Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen en zie ik jullie terug op mijn blog of sociale media kanalen! Ook voor vragen / tips of suggesties!

Gr. Koen

Bartje 200 in 2019, Kan dit weer in 2021?