Zo, eindelijk weer eens een blogpost. En eigenlijk ook veels te laat.

Maar door de omstandigheden van de laatste maanden heb ik eigenlijk niet meer gefietst sinds de Specialized Testdagen bij Stouwdam.

En dit heeft te maken met een stukje motivatie, maar ook het hele corona verhaal. Bijna wekelijks werd er op social media geplaatst dat MTB routes druk waren of er veel mensen in het bos waren.

Nu is het natuurlijk helemaal niet erg om een route te delen met andere fietsers (altijd leuk!) echter met de corona maatregelen en de waarschuwingen dat of een natuurgebied of bosgebied misschien werd afgesloten voor recreanten ging mij wat te ver.

Dus liet ik de MTB staan, en was ik druk met mijn werk. Vanwege mijn functie in de logistiek waren de laatste maanden eigenlijk niet anders voor mij. Ik maakte gewoon mijn uren elke dag en reed in alle rust op en neer naar mijn werk. (Toch wel een voordeel)

Bartje 200 vorig jaar, Stond ook dit jaar weer op de planning.

En andere activiteiten dan?

Zoals ik postte op Instagram heb ik wel geprobeerd mijn Canyon Endurace te veranderen naar een ”Gravel” bike, door 31 mm banden aan te schaffen en deze dan ook tubeless te monteren.

Eigenlijk heb ik deze fiets update nog niet eens geprobeerd. En dit is dan een motivatie dingetje geweest al die tijd.

Het feit dat ik voor dit jaar geen doelen meer had, en daardoor dus ook geen stok achter de deur had voor de training was de druppel waardoor ik toch niet ging fietsen / trainen.

Racefiets wiel met de nieuwe ”Gravel” banden

Dus je gaat weer bloggen?

De laatste weken dringt er erg tot mij door dat ik het fietsen te lang heb laten liggen en hoeveel ik het eigenlijk heb gemist.

Dus de komende tijd ga ik het fietsen weer lekker oppakken en wil ik ook weer gaan bloggen over de gebruikelijke onderwerpen!

Wat kun je de komende maanden zoal verwachten:

  • Reviews van o.a. Vittoria Mezcal banden / Bryton Rider 420
  • MTB route beoordelingen!

Hopelijk mag ik je snel weer verwelkomen op mijn blog!

Koen.