Zo, daar zijn we dan! Het nieuwe jaar is begonnen, dus ook van mij natuurlijk de beste wensen voor 2020 en hopelijk kun je lekker genieten van het fietsen en alles wat je maar gaat ondernemen dit jaar!

Alle drukte van December is ook weer voorbij en hoe gezellig het ook altijd is, het blijft toch altijd een dingetje.

Zelf heb ik heel fijn kerst kunnen vieren en vervolgens tussen kerst en oud en nieuw een familieweekend in Losser gehad, en vanwege het mooie weer besloot ik om op de fiets te vertrekken naar het familieweekend toe.

Het liefst had ik hiervoor mijn racefiets gepakt, echter heb ik de racefiets de laatste maanden niet gebruikt en leek het mij niet verstandig om dan daarmee op pad te gaan.

Dus de mountainbike werd uit de schuur gehaald en met een rugtas met wat te eten, gereedschap en een regenjack ging ik op pad.

Onderweg naar Losser

Op weg naar Losser!

De route was eigenlijk vrij simpel, vanaf Assen richting Nieuw-Amsterdam en door naar Schoonebeek.

Vanaf daar de grens over en door Emlichheim naar Wilsem en Uelsen om vervolgens bij Oud-Ootmarsum weer de grens over te steken. Zeker het stuk fietsen in het natuurgebied: Uelsener Berge was geweldig en leverde een paar mooie vergezichten op.

Ook verbaasde ik mij over de hoogtemeters die ik toch nog moest overwinnen in Duitsland, het was niets schokkends echter dacht ik altijd dat dit stukje Duitsland gewoon lekker vlak was.

Na 4 uur en 25 minuten fietsen en een totale reistijd van 5 uur en 15 minuten. Mede door het lunchen / foto’s schieten, je kent dat wel. Kwam dan ons logeeradres voor het weekend in het zicht.

Alles bij elkaar heb ik echt genoten van deze fietstocht en merkte ik aan mijzelf echt dat dit even was wat ik nodig had. Zo kon ik mooi het jaar 2019 op een rijtje zetten en gewoon even lekker tot rust komen.

En toen opeens was er een logo!

Mijn nieuwe logo!

Afgelopen 1 januari zagen jullie bovenstaande logo al voorbij komen op mijn sociale media en dit was dan ook de aftrap voor het nieuwe jaar.

Ik wilde toch graag iets doen met een logo en dit laten werken met mijn blog en social media, dus besloot ik om contact te zoeken met Lea van ViaLea. (www.vialea.nl)

Lea is een zelfstandige ondernemer die vanalles voor je kan ontwerpen, van visitekaartjes tot logo’s. Al een paar maanden was ik op zoek om een logo te laten ontwerpen en het werk van Lea sprak mij erg aan.

Dus na wat mailcontact en een paar eerste opzetjes kwamen we uiteindelijk uit op bovenstaand logo en een aantal varianten hierop. Echter bevielen de kleuren van deze variant mij het meest en daarom zie je dit logo nu terugkomen op mijn blog.

De kalender van 2020!

Eindelijk kan ik ook wat dingen delen over de plannen voor 2020, en wat betreft de evenementen.

Het was nog even puzzelen en ik moet mij ook nog inschrijven voor meerdere evenementen maar de kalender / planning voor dit jaar ziet er als volgt uit:

  • Marathon Apeldoorn
  • Lakebike 6 uur solo te Best
  • Bartje 200
  • Drenthe 200
  • Bart Brentjens Challenge
  • Oktoberbikefest
  • Wielerfestival Montferland
  • Veldslag om Norg

Voor Lakebike heb ik mij al ingeschreven en dit was ook wel nodig want dit evenement is altijd binnen een paar dagen vol.

De rest volgt nog en zal ik mij later nog voor inschrijven. En ook zal ik proberen om nog her en der een toertocht te rijden.

Nadat ik vorig jaar meerdere ICW wedstrijden heb bezocht als toeschouwer wil ik ook zelf eens ondervinden of deze wedstrijden iets zijn voor mij, dus ik ga kijken of ik ergens dit jaar ook nog een ICW wedstrijd kan inplannen.

Naast dit alles blijf ik natuurlijk gewoon bezig met mijn blog en dit kost ook genoeg tijd en zal er ook getraind moeten worden.

Oftewel, genoeg te doen dit jaar!

Bij deze wil ik jou als lezer ook een mooi jaar wensen en tot snel!

Tijdens Lakebike 2019