Het afgelopen jaar ben ik begonnen met dit blog en ondertussen is het een onderdeel van mijn dagelijkse leven, mede door het plannen van welke posts eraan komen en het rijden van de routes voor de beoordelingen ben ik er aardig druk mee.

In deze blog post en als onderdeel van mijn overzicht in 2019 wil ik graag wat statistieken bespreken en wat er zoal bij is komen kijken de afgelopen maanden.

1 van de foto’s die je al lang op mijn blog vindt.

Daar zijn ze dan, de statistieken!

Op 6 januari 2019 postte ik: KVS Cycling online! We zijn nu 11 maanden verder en tot nu toe heb ik de volgende statistieken bij elkaar ”gespaard”:

  • 65 blog berichten
  • 33.000 woorden
  • 1250 foto’s gemaakt
  • 1000! bezoekers (bedankt!)
  • 20 route beoordelingen
  • 6 evenement verslagen
  • 14 weekblogs
  • 5 product reviews
  • 130 instagram berichten

Dat zijn aardig wat statistieken en ik schrok er zelf wel wat van, zoveel woorden en berichten! Natuurlijk kun je niet alle 1250 foto’s terug vinden op mijn blog omdat ik meerdere foto’s maak bij routes / reviews en dan thuis de juiste foto’s bij het verhaal zoek.

Het bezoekers aantal heeft mij ook echt verrast en vind het leuk dat ik mensen bereik met mijn berichten.

De populairste berichten het afgelopen jaar waren mijn beoordeling van de MTB Route Sleen mede omdat de Bushbikers (de fietsclub die de route aanlegd / onderhoud) mijn beoordeling deelde op facebook, wat zorgde voor enorm veel verkeer naar mijn blog.

Daarnaast doet de review van de Northwave Raptor schoenen het heel erg goed, en lijken ze toch aardig populair omdat er veel naar gezocht wordt.

Wat vond ik zelf het leukste?

Zelf vond ik het erg gaaf dat de Bushbikers mijn beoordeling hadden gedeeld en dat ze blij waren met de goede beoordeling.

Die ze in mijn ogen ook zeker verdienen, er wordt zoveel energie in de route gestopt en hij is ook erg leuk om te rijden.

Verder heb ik afgelopen jaar ook erg genoten van het schrijven van de blog artikelen en alle omliggende zaken, zoals het plannen van berichten en voorbereiden van mijn route beoordelingen.

Heb jij als lezer nog feedback, of heb je ideeën hoe het beter kan? Laat het mij weten via de sociale kanalen of via de contact pagina.

Voor nu, bedankt voor het lezen en ik hoop jullie weer terug te zien in 2020!

Koen