Zo, het is alweer december en 2019 loopt op zijn einde. Dat betekend voor mijzelf terug kijken op een gemixt jaar, wisselen van baan en mijn eerste stappen in het bloggen over het fietsen.

Beide bovenstaande punten bevallen nog steeds heel erg goed en ik ga ook zeker met veel plezier en inzet 2020 tegemoet.

Op dit moment ben ik druk bezig om alle evenementen en mogelijkheden van 2020 in kaart te brengen, indien er al informatie bekend is. Zodat ik straks een mooie gevulde kalender kan maken op fietsgebied.

Voor 2020 kun jij als lezer dus ook meer route beoordelingen verwachten, product reviews en verhalen lezen over de evenementen waar ik aan deel wil / ga nemen.

Heb je tips of heb je informatie over een nieuwe route of eentje die binnenkort geopend wordt? Laat het mij weten via de contact pagina of mijn sociale media kanalen!

1 van mijn favoriete foto’s (al zeg ik het zelf)

Wat komt er nog in 2019?

Vooruit kijken naar 2020 is natuurlijk erg leuk, alleen is het nog steeds 2019! Dus wat kun je nog verwachten de komende weken?

Ik hoop nog 2 of 3 routes te kunnen beoordelen voor het einde van het jaar en ook zal ik je up to date houden met mijn weekblogs.

Wat komt er verder nog? Zoals veel websites / kranten en andere media doen in de laatste maand van het jaar, zal ik ook een paar: Dit was 2019 posts plaatsen de komende tijd.

Vooral om jou als lezer een inzicht te kunnen geven wat er allemaal ”achter de schermen” gebeurd om mijn blog te schrijven.

Bedankt weer voor het lezen en tot volgende week!

Op naar 2020!