Leuk dat je weer leest, weekblog nummer 10 alweer, in plaats van donderdag dit keer op een zaterdag in verband met tijdgebrek om dit donderdag te doen.

In deze blog wil ik een kleine update geven wat de komende maanden voorbij gaat komen op mijn blog

Eerder dit jaar op de route van Gieten

Nieuwe baan

Aanstaande maandag begin ik met mijn nieuwe baan en hier zal ik aan moeten wennen en moeten zien hoe mijn diensten uitpakken om ernaast nog te bloggen!

Ik denk niet aan stoppen want ik vind het veel te leuk, alleen denk ik wel dat ik de product reviews de komende maand / maanden even oversla.

Om een goede review te schrijven moet ik er echt voldoende tijd in stoppen en ik weet niet of mij dat gaat lukken naast het werk en de dingen die ik wil blijven doen voor mijn blog.

Verder bloggen!

Wat kun je de komende maanden dan wel verwachten op mijn blog?

Zowiezo de route beoordelingen! Ik krijg heel veel leuke reacties binnen en mensen vinden het leuk om te lezen dus hier ga ik zeker mee verder en probeer dit ook elke week te blijven doen. De enige uitzondering hierop zal aanstaande dinsdag zijn! Vanaf 5 november zal ik weer route beoordelingen schrijven en plaatsen op mijn blog!

Bij deze dus ook bedankt voor de vele en leuke reacties!

Verder zal ik ook mijn weekblog blijven schrijven en de evenement verslagen. Hou mijn instagram of facebook in de gaten voor de nieuwe blogs!

Heel erg bedankt voor het lezen en tot volgende week!

De route van Hoogersmilde