Zo, alweer een week voorbij! De afgelopen dagen onder andere de fiets helemaal klaar gemaakt voor de uitdaging van dit weekend:

De Bart Brentjens Challenge: toch wel spannend en zin in, alleen ook zeker wel de realiteit in het achterhoofd: ik heb niet genoeg getraind.

Afgelopen maanden heb ik af en toe echt moeten zoeken naar de motivatie om echt te trainen in plaats van gewoon leuke ritjes en nieuwe routes te ontdekken.

Maarja, aanstaande zondag is het toch echt zo ver, 75 kilometer met 1400 hoogtemeters verdeeld over +- 22 klimmetjes.

Duidelijke waarschuwingen tijdens de Bart Brentjens Challenge

Aanstaande zaterdag vertrek ik al samen met de vriendin richting Limburg om zondag niet al te vroeg te hoeven opstaan om te kunnen starten.

Op de zaterdag zal ik zeker nog proberen om de routes van Gulpen en Valkenburg te rijden omdat ik toch wel veel goede berichten over deze routes hoor en lees.

Aanstaande week kun je dan ook lezen over mijn ervaringen tijdens de Bart Brentjens Challenge en hopelijk over de route van Gulpen en Valkenburg.

Verder ben ik bezig met een blog met tips over ’s avonds fietsen in het donker en wat ik doe aan mijn eigen veiligheid tijdens deze ritten.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!