Zo, sinds zondag weer terug uit Boedapest en ik moet toch eerlijk zeggen, wat een mooie stad is dat!

Samen met vrienden een weekendje weg geweest en wat hebben we genoten. Lekker gegeten, veel bekeken en gewoon lekker rustig aan gedaan.

Tijdens mijn stedentrip heb je 2 blogs kunnen lezen over wie ik ben als persoon en wat mijn sterke en zwakke punten zijn als fietser. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen.

Uitzicht vanaf de Citadel over de Donau

Dus weer fietsplannen!

Ondertussen is het 19 september 2019 en zijn we nog maar 10 dagen verwijderd van de Bart Brentjens Challenge.

Gister had ik de mail binnen met mijn startnummer en is het ook gedaan met de voorbereiding, die helaas niet zo is geweest als ik graag had gewild.

Ondanks dat ga ik er 100% voor en hoop ik alsnog ”mijn” challenge van 75 kilometer en 1500 hoogtemeters te kunnen uitrijden.

Verder ga ik voor volgend jaar en de evenementen die ik dan ga rijden toch beter mijn voorbereiding treffen en op zoek naar een goed trainingsplan voor mijzelf.

Bart Brentjens Challenge 2018 – 55 kilometer en 900 hoogtemeters

Einde evenementen seizoen

Eind september / begin oktober is over het algemeen ook het einde van het evenementen seizoen en ga ik overschakelen naar toertochten van plaatselijke verenigingen en langere ritten op zondag.

Binnenkort ga ik ook een stuk schrijven over ’s avonds in het donker fietsen en wat ik daarbij allemaal gebruik, denk hierbij aan verlichting / reflecterende kleding en andere hulpmiddelen.

Het laatste evenement waar ik mij voor heb ingeschreven is de Geopark Hondsrug Classic, dit betreft een marathon over een groot deel van de MTB Route in Gieten.

De Geopark Hondsrug Classic vindt plaats op 6 oktober als toertocht en op 5 oktober als wintercompetitie wedstrijd.

Een stuk van de route van Appelscha (niet tijdens Oktoberbikefest)

Ook heb ik mij ingeschreven voor het Oktoberbikefest een 110 kilometer lange toertocht die start in Appelscha of vanaf Gorredijk waar je kan kiezen voor 110 of 50 kilometer routes.

Vorig jaar heb ik ook meegereden bij dit evenement en dit beviel erg goed, vandaar de keus om ook dit jaar weer mee te rijden. Het Oktoberbikefest vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2019

Wil je meer info over bovenstaande evenementen?

Geopark Hondsrug Classic: https://www.janseneventsportmanagement.nl/evenementen/geopark-hondsrug-classic/

Oktoberbikefest: https://oktoberbikefest.nl/

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!