Zo, er is alweer een week voorbij. En wat voor een week.

Al sinds afgelopen vrijdag hebben we geweldig mooi weer en voelt het nog echt even als zomer.

Helaas zit voor iedereen de vakantie er alweer bijna op en kun je vanaf je werkplek genieten van het mooie weer inplaats van lekker op de fiets.

Afgelopen weekend heb ik lekker gefietst en weer wat routes kunnen fietsen waar je binnenkort de beoordeling over gaat lezen. Namelijk Zuidwolde en Diever-Hoogersmilde.

Tijdens mijn rit op de route van Diever-Hoogersmilde

Verder ben ik druk bezig geweest met een blogpost over mijn eigen achtergrond en hoe ik met mountainbikes in aanraking ben gekomen, wat je kunt gaan lezen in de 2de week van september.

Bart Brentjens Challenge

Zoals ik vorige week schreef komt de Bart Brentjens Challenge steeds dichterbij en ondertussen is dat evenement over ongeveer 4 weken.

Langzaamaan komt er wel een beetje spanning op en twijfel. Heb ik genoeg getraind? Heb ik juist getraind?

Ik heb nog een paar week voor de voorbereidingen dus ik ga nog zeker mijn best doen om op bepaalde punten nog wat vooruitgang te boeken al zal dit niet zoveel meer zijn.

Tijdens mijn rit op de route van Zuidwolde

Zomer voorbij

Gelukkig kunnen we nog genieten van het mooie weer, echter wordt het ’s avonds alweer optijd donker.

Vanaf half 9 valt de schemering al in en eigenlijk maakt dat de avond erg kort om na het werk nog lekker langere afstanden te fietsen.

Binnenkort schrijf ik dan ook een stukje over hoe ik ’s avonds op pad ga op langere tochten en wat ik dan doe aan mijn eigen veiligheid / zichtbaarheid.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!