Sinds afgelopen dinsdag heb ik een nieuw uploadschema voor mijn blog.

Zodat jij als lezer duidelijk weet wanneer er weer iets nieuws op mijn blog verschijnt. In deze blog vertel ik iets meer over de onderwerpen en de upload dagen.

Allereerst: op dinsdag kun je een nieuwe MTB route beoordeling lezen. Dit kan een route in de buurt zijn, of aan de andere kant van Nederland. Met 190 routes in Nederland zal het een poos duren voor ik hier doorheen ben.

Op de donderdag verschijnt dan mijn weekblog, die je nu ook leest. Hier probeer ik te vertellen wat ik de afgelopen week heb beleefd. Dat ik bijvoorbeeld een route heb gereden en dat de beoordeling binnenkort verschijnt. Dat soort dingen.

Als laatste, op zaterdag kun je hier een nieuwe review vinden of een verslag van een evenement waaraan ik heb deelgenomen en alle andere dingen die ik wil bespreken maar niet kwijt kan in bijvoorbeeld mijn weekblog of de route beoordeling.

Zo volgt er binnenkort ook nog een blog met iets meer achtergrond informatie over mijzelf. Zodat je een idee hebt bij de schrijver van dit persoonlijke blog!

Als je tips hebt, of misschien wel een leuke route die ik moet rijden, laat het mij weten!

Stuurbordje van Lakebike 2019, op 1 september neem ik weer deel aan een 6 uurs race!

8 tot en met 14 augustus

Ik ben naar de MTB route van Veendam geweest, waar je over een paar week de beoordeling over leest.

Volgende week lees je eerst nog de beoordeling van Loon-Anloo, 1 van mijn 3 thuisroutes naast Baggelhuizen en Gieten.

En aanstaande zaterdag verschijnt het tweede deel van mijn review over de Specialized Chisel en alle aanpassingen die ik aan de fiets heb gedaan.

En als laatste: ik heb mij ingeschreven voor de 6 uurs solo race van de Borgerswold Classic, dit is een evenement georganiseerd door de Stormvogels in Veendam en vindt plaats op 1 september.

Zoals je ziet, lees je mijn blog ook in de nieuwe opmaak, laat mij weten wat jij ervan vindt!

Allemaal een fijne week gewenst en lekker gaan fietsen!

Tot volgende week.